Labdarúgás

2023.11.02. 14:20

Négy bajnoki, három piros lap: általában jut melegvíz a komlói spílernek

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Zsinórban a második szezonját kezdte meg a Sport36 Komlói Bányász labdarúgócsapatában Turi Tamás, aki 2014-ben is erősítette már az együttest, de akkor még az NB III.-ban.

A sokat látott labdarúgó a PMFC korosztályos csapataiban pallérozódott, de kipróbálhatta magát a felnőttek között is, sőt, megfordult a Szentlőrinc, a Szekszárd, a Kozármisleny, valamint a PVSK alakulatában is. Az idei szezont megelőzően karrierje során már kilenc alkalommal kiállították, plusz begyűjtött hatvanhárom sárga lapot, de idén valamilyen oknál fogva még nagyobb rivaldafénybe került a játékvezetőknél.

A Baranya Vármegyei Kupában hetvenegy percet kapott a Lánycsók ellen, a bíró akkor ugyan nem büntette őt semmivel, de a 2–2-es döntetlennel csapata kiesett a sorozatból, így ez is épp elég fájó lehet számára.

Ami pedig a 2023/24-es pontvadászatot illeti, Turi Tamás négyszer jutott szóhoz, ebbből háromszor kiállították. Ha csak a számok alapján ítélkeznénk, akkor kijelenthetnénk, hogy Turi Tamás a liga legdurvább spílere a három piros lappal. Sőt, ebben a szezonban a vármegyei bajnokságokat figyelembe véve csak Zsifkovics Dejan kapott még három pirosat, de a sombereki labdarúgó azóta szögre akasztotta stoplisát. Persze a harmincegy esztendős komlói játékos általában nem ért egyet a döntésekkel.

Turi Tamás, a Komló labdarúgója: – Olyan szituációkba kapok akár sárga lapot, amin nevet mindenki. Nem tudom, hogy ez minek köszönhető, de a játékvezetők sokszor nincsenek a helyzet magaslatán.

A Sport36 Komlói Bányász labdarúgócsapata jelenleg az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokság negyedik helyén tanyázik, a hétvégi fordulóban pedig a Bóly ellen próbálhat szerencsét. Nagy Gábor eltiltás miatt nem számíthat Turi Tamásra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában