Labdarúgás

2023.08.24. 18:10

Sorsoltak a kupában: rákészülhetnek a vármegye hármas csapatok a vadejtésekre

Móga Richárd

Forrás: BMLSZ

Az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatóságán kisorsolták a Baranya Vármegyei Kupa második fordulóját, és mint kiderült, izgalmas párosításokból nem lesz hiány.

A Baranya Vármegyei I.-es, illetve II.-es bajnokságokban szereplő együttesek már a hétvégén egymásnak feszülnek, az vármegye háromban vitézkedő alakulatok viszont nyugodtan készülhetnek a kupaharcra. A szövetség mellett a szurkolók is bíznak abban, hogy a 30-án, a kupaforduló második körében nem lesz annyi elmaradt találkozó, mint a nyitányon.

Ahogy tavaly, úgy idén is kötelező jelleggel neveznie kellett minden vármegyei felnőttcsapatnak, így szinte biztosra vehető volt, hogy számos helyen nem indul útjára a labda. Az elmúlt szezonban hat találkozó maradt el különböző okok miatt, ezúttal pedig kilenc. Ráadásul a Bányász TC SE–Mágocs VSK találkozó félbeszakadt. Tegyük hozzá, hogy a vendégcsapat tíz játékossal bírt csak kiállni, a házigazda pedig nem küzdött ilyesfajta problémával. Sőt, a Bányász az ötvenötödik percben már 11–0-ra vezetett.

Tehát nyugodtabb eseménydúsabb játéknapban lehet reménykedni szerdán, a 17.30-kor kezdődő mérkőzéseken.

Második forduló párosításai: Közműépker Lánycsók SE–Sport36 Komlói Bányász, Kaitz Agro Somberek SK–Villány TC, Himesháza KSE–Nagykozár KSE, Szajki SE–K. Ócsárd SE, GSH Töttös–Siklós, Bogád Pogány SE–PVSK, DDC Focivilág Beremend–Lovászhetény-Pécsvárad KFT, Misinai Sasok MLE–Gyógyfürdő Harkány, Szársomlyó SE–Boda-diana SE, Véménd KSE–Szederkényi SE, Gyódi Sportkör–Sellye VSK, Bányász TC SE–Sásd VSK, Újpetre KSE–Olasz Község 2022 SE, Kökény SC–Kétújfalui SE, BFA Szigetvár–Bólyi SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában