Időutazás

2024.08.07. 10:00

Felépítenek és bekameráznak egy 18. századi falut, hogy megneveljenek egy semmirekellő fiút

A franciák egy újabb vígjátékkal jelentkeztek, amely A tökfilkó címet viseli. Az alkotást a pécsi Cinema City három alkalommal – 13:15; 18:00; 20:15 – vetíti augusztus 7-én.

Czeczon Enikő

Fotó: Andrzej Lisowski Travel

A történet szerint egy milliárdos unatkozó playboy fia csak a bulizásnak él. A partizás, amely egyre vadabbá válik, már a családi vállalkozást és a vagyont veszélyezteti. Az édesapa ezért elhatározza, hogy megleckézteti a semmirekellő fiút. A férfi felbérel egy rendezőt, aki felépít és bekameráz egy 18. századi falut, majd a fiával elhitetik, hogy időutazás következtében visszakerült a múltba. A történelmi díszletben a beszervezett színészek mind azon vannak, hogy megneveljék a tökfilkót, aki nem kis nehézségek árán találja fel magát a kamu középkorban. A fiú hozzászokik az új szolga életéhez, és közben még a szerelem is rátalál.  

A rendezői székekben Alexandra Charlot  és Franck Magnier foglal helyet, akik már többször is dolgoztak együtt. Ők ketten közreműködtek az Asterix az Olimpián című film forgatókönyvén. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában