Vár az Elysium

2024.06.20. 22:06

Lemezlovasok költöznek szombaton Orfűre

Az Elysium egy pécsi társaság, akik az elektronikus zenét szeretnék népszerűsíteni. Szombaton Orfűn is meghallgathatunk több lemezlovast, átélhetjük az Elysium-bulik euforikus hangulatát

Jusztin Levente

Június 22-én, szombaton első alkalommal rendeznek Orfűn a Tópart - Piknik teraszon és a Medvehagyma házban elektronikus zenei eseményt. A szervező társaság az Elysium, akik eddig Pécsen rendeztek ehhez hasonló eseményt több lemezlovassal közösen.

Lemezlovas, Elysium, Pécs
Az Elysium Orfűre viszi következő buliját, több lemezlovassal is találkozhatunk.
Fotó: Szudy Fanni

Az orfűi zenei program délután öt órakor kezdődik a napsütésben, ami mindenki számára ingyenes. Megtapasztalhatja bárki az elektronikus zene könnyedebb, pihenősebb műfaját, a house-t este tíz óráig. Ekkor a teraszról beköltözve a rendezvény otthonául szolgáló házban folytatódik egészen vasárnap hajnalig az esemény, a pörgősebb hardgroove műfajban. Ide már belépőt kell fizetni, elővételben 2000 forint, a helyszínen 2500 forintért tudunk jegyet váltani. A buli alkalmával több lemezlovas fogja biztosítani a zenét, név szerint Dive Deepre, Dora The Destroyer, H9X, Pekker, RP és Untied lesz a hangulatért felelős.

Az Elysium elismert lemezlovasokkal is igyekszik dolgozni

A kollektíva egy éve sem foglalkozik az elektronikus zene megszerettetésével, igyekeznek egy összetartó közösséget felépíteni először Pécsen, majd országos szinten. Egyedi és euforikus élményt akarnak nyújtani a közönségnek azzal, hogy különböző műfajok életérzéseit közvetítse, erre is mutat rá az Elysium név. A szó görög eredetű, a mitológiai világban a boldogok mezejét jelentette. A társaságnak sikerült már megtölteni a pécsi Amper klubbot, illetve lehetőséget kaptak a Pécsi Egyetemi Napokon is, dolgozhattak együtt a műfajban nevesebb előadókkal is már.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában