Platán kapu

2024.05.10. 12:30

Tiszteletjegyet kapnak a harkányiak a gyereknapra

Jusztin Levente

Fotó: Laufer László

Az állandó harkányi lakcímmel rendelkező lakosok, a május 25-26. között megrendezendő gyereknapra és csúszda átadóra tiszteletjeggyel tudnak belépni. A helyiek a tiszteletjegyeket május 25-én és 26-án 10 órától 17 óráig tudják felvenni a fürdő Platán kapujánál, fényképes igazolvány és lakcímkártya felmutatásával.
A szervezők kiemelik, korhatár nélkül minden lakos kizárólag csak a saját tiszteletjegyét tudja felvenni. A lakossági tiszteletjegy azoknak a lakosoknak jár, akik 2024. április 30. napján már állandó harkányi lakcímmel rendelkeztek. A szervezők jelzése alapján a karszalagot a helyszínen rakják fel, elvinni azt nem lehet, az elvesztésük esetén nem lehet pótolni. A lakossági tiszteletjeggyel a hétvége alatt a fürdő minden, vendégek részére megnyitott medencéje használható.

Rossz időjárás esetén a rendezvény elmarad, de a helyiek a tiszteletjeggyel történő belépési lehetőséget és a csúszdák kipróbálását június 1-jén és 2-án tudják majd igénybe venni. H az időjárás nem teszi lehetővé az eredeti időpontban való megrendezést, a színpadi műsorok elmaradnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!