Legyen borzongás!

2023.07.28. 10:00

Félelmetes játék hódít a fiatalok körében

Újabb horror a láthatáron a borzongani vágyóknak. A Beszélj hozzám! egy ausztrál alkotás, amelyet a pécsi Cinema City július 28-án öt alkalommal – 14:30; 16:30; 18:30; 20:30; 22:30 – vetít.

Czeczon Enikő

A film középpontban egy fiatal társaság áll, akik hozzájutnak egy bebalmazsamozott kézhez, amely segítségével kapcsolatba lehet lépni a szellemekkel. Ha valaki meg fogja ezt a kezet és kimondja, hogy “Beszélj hozzám!, azzal átmenetileg összekapcsolja a való világot a szellemvilággal. Ez a félelmetes játék annyira népszerű lesz a fiatalok körében, hogy az esti bulik fő attrakciójává növi ki magát, még a közösségi médiában is rajonganak ezért az új izgalomért. De mint lenni szokott az ilyen filmeknél egy alakalommal túl sokáig hagyja magát megszállni az egyik fiatal, és ezzel félelmetes természetfeletti erőket szabadít fel.  

A film rendezői Danny és Michael Philippou, akik megalkotói a RackaRacka ausztrál You-tube csatornának, amely élőszereplős horrorvígjáték videóiról ismert. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában