Az utak hírei

3 órája

Tele van akadályokkal az autópálya, érdemes figyelni

Közúton történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat foglaljuk össze az alábbiakban.

Bama.hu

Az M6-os autópálya fővárosi, bevezető szakaszán baleset történt. A 16-os km-nél forgalomkorlátozásra, és ebből fakadóan 1 km-es torlódásra kell készülni

Az M6-os autópályán,

-  Adony térségében is dolgoznak. Az 51-es és 52-es km között, a Pécs felé vezető oldalon a leállósávot és a belső sávot elkerítették a forgalom elől.

-  Dunaújváros közelében, a 71-es és 67-es km között a Budapest felé vezető oldal sávjait aszfaltozzák. A forgalmat a Dunaújváros centrum csomóponton keresztül, a gyűjtő-elosztó sávon vezetik.

- Mohács és az M60-as autópálya csomópontja között fenntartási munkálatok miatt napközben mindkét pályaoldalon sávzárásra számítsanak a 192-es és a 193-as km között.

Az M60-as autópályán, aszfaltoznak Szederkény térségében. A 12-es és 17-es km között, az M6-os autópálya felé vezető oldalt megnyitották. Az ellenkező irányban viszont még tart a felújítás, ott csak a leállósáv járható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában