Az utak hírei

3 órája

Az autópályán jönnek szembe ma az akadályok

Bama.hu

Aszfaltoznak az M6-os autópályán, Adony térségében. Az 51-es és 52-es km között, a Villány felé vezető oldalon a leállósávot és a külső sávot lezárták.

Dunaújváros térségében. A 71-es és 67-es km között, a Budapest felé vezető oldalt lezárták. A forgalom a sztrádával párhuzamosan futó gyűjtő-elosztó pályán halad.

A Budapest felé haladók figyelmébe ajánljuk: munkavégzés zajlik az M0-s autóúton, Gyál és Vecsés között. A 35-ös és 40-es km között, az M1-es autópálya felé vezető oldalon lezárták a leállósávot és a külső sávot. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Az M3-as autópálya felé a leállósáv és a külső sáv vehető igénybe.

Hídfelújítási és aszfaltozási munkálatok zajlanak az M0-s autóút, az M1-es autópálya és az 1-es főút közös csomópontjában. Október végéig – az említett csomópontban – az 1-es főút felől nem lehet közvetlenül felhajtani az M1-es autópályára (egyik irányba sem), továbbá az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldaláról nem lehet áttérni az M0-s autóútra, valamint az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldaláról sem lehetséges lehajtani az 1-es főút felé. A kijelölt terelőútvonalakat sárga táblákkal jelzik!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában