Jótékonyság

2024.09.08. 11:00

Az iskola kezdését segítik az adományok

Wald Kata

A tanév már elkezdődött, a Katolikus Karitász iskolakezdést segítő jótékonysági akciója azonban még nem ért véget - szeptember 15-ig várják az adományokat.  A humanitárius szervezet „Legyen öröm az iskolakezdés!” kampányában azon dolgozik, hogy a rászoruló családok gyermekei is megkapják a szükséges tanszereket és támogatást tanulmányaikhoz.  A 1356-os adományvonalon, vagy az online felületeken szeptember közepéig beérkező felajánlásokat az iskolás gyermekek támogatására fordítják. A legközelebbi Egyházmegyei Karitász Központnál is érdeklődhetnek a segíteni szándékozók a helyben szükséges iskolaszerek felől és támogathatják a kampányt tárgyi adománnyal. 

A nehézsorsú családok iskolakezdését a Magyar Református Szeretetszolgálat is gyűjtési akcióval támogatta  - a szervezet augusztus közepén megkezdte az iskolatáskák és tanszercsomagok összeállítását, és azokat eljuttatták a rászorulók részére. Az adományozóknak köszönhetően országszerte 1358 diák arcára sikerült mosolyt csalni a megtöltött iskolatáskákkal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában