Mutatjuk, hogy hol

2024.07.26. 09:00

Mind a két autópályán aszfaltozási munkákat végeznek

Bama.hu

A kép illusztráció

Fotó: Ádám János

Az M6-os autópályán, 
- Ráckeresztúr és Besnyő között aszfaltoznak. A 37-es és 43-as km között mindkét oldalon egy sávon halad a forgalom. A Fácános pihenőt megnyitották, ismét használható a Budapest felé vezető oldalon. 
- a 61-es km-nél fekvő Kulcs/Rácalmás csomópontot aszfaltozás miatt mindkét oldalon lezárták. Az 59-es és a 61-es km között Pécs felé a külső és a leálló sávot, Budapest irányába pedig a leálló sávot kerítették el. Kerülni az 55-ös km-nél az Adony /Perkáta csomópont, vagy a 67-es km-nél a Dunaújváros-észak/Mezőfalva/Sárbogárd csomópont felé lehet. 
- a déli szakaszon, az 57-es főúti csomópontnál, Lippó felé, a 188-as és a 190-es km között burkolati jeleket festenek, a belső sávot elkerítették a forgalom elől. 
- Ugyanitt, de Budapest irányába, a 188-as és a 190-es km között aszfaltoznak, a külső sávot elkerítették a forgalom elől.

Az M60-as autópályán, Szederkény térségében az M6-os felé, a 12-es és a 9-es km között aszfaltoznak, a belső sávot elkerítették a forgalom elől. 

A 6-os főúton, 
- Pécsett, a 196-os km-nél megsérült egy aknafedlap, a Szigetvár felé vezető oldalon egy sávot lezártak. 
- szintén a városban, a 200-as km-nél burkolatfelújítás zajlik, a belváros felé vezető oldalon a külső sávot lezárták. 
- Szigetvár nyugati határában aszfaltoznak. A 235-ös km-nél egy 300 m-es szakaszon csak egy sáv járható, ezért irányonként váltakozva halad a forgalom. 
Pécsen a Nagyárpád városrészben, az 57-es főúton útépítők dolgoznak. A 37-es km-nél forgalomkorlátozás lassítja a közlekedőket.

Az 58-as főúton,
- Pécsen, az 1-es km közelében csatornáznak, a Harkány felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező oldalra terelték át, irányonként egy-egy sáv járható.
- Szalánta belterületén, a 12-es és 15-ös km között csatornáznak, félpályás lezárásra, jelzőlámpás irányításra kell számítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában