Ez nem a verseny

2024.07.18. 08:40

Már a Forma 1 Magyar Nagydíjra is figyelnek a közlekedők

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Andrey Mihaylov

Az M6-os autópályán, 

  • Besnyő térségében, a 38-as és 43-as km között felújítási munka miatt mindkét oldalon csak egy sáv járható, a munka miatt a Fácános pihenő egyik oldalon sem használható.
  • Dunaújváros közelében, a 66-os és 71-es km között Villány felé a belső sávot lezárták, a forgalom a külső sávon halad.
  • a déli szakaszon, az 57-es főúti csomópontnál, Lippó felé a 188-as és a 190-es km között burkolati jeleket festenek, a belső sávot elkerítették a forgalom elől.

A 6-os főúton, 

  • Pécs belterületén a 196-os km-nél megsérült egy csatornafedlap. A Szigetvár felé haladók sávlezárásra számítsanak. 
  • A 200-as km-nél burkolatfelújítást végeznek, a belváros felé vezető oldalon a külső sávot elkerítették.
  • Az 58-as főúton, Pécsen, az 1-es km közelében csatornáznak, a Szalánta felé vezető oldalt lezárták. A városközpont felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. 
  • Szalánta belterületén, a 12-es és 15-ös km között csatornáznak. Félpályás lezárásra, jelzőlámpás irányításra kell számítani!

Az ország minden részéről, így a Baranyából érkezők számára is fontos információ: Ezen a hétvégén rendezik a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat Mogyoródon, a Hungaroringen. Már csütörtöktől erősebb járműmozgásra készüljenek az M3-as autópályán, Mogyoród térségében mindkét irányból, valamint a 3-as főúton, Kerepes környékén is! Fontos tudnivaló, hogy a fővárosból kifelé haladva az M3-as autópályán a 13-as és a 18-as km között a leállósávot csak a VIP vendégek használhatják. A nagyközönség a versenypályát a 19-es és a 23-as km-nél lévő kihajtóágon keresztül tudja megközelíteni. A hétvége során Mogyoród és Kerepes térségében jelentősebb torlódásokra, rendőri irányításra kell számítani, valamint Mogyoródon jelentősen megnövekedett gyalogosforgalom is várható, ezért az arra közlekedőktől fokozott türelmet és figyelmet kérünk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában