Mit csinál a mérnök?

2024.07.21. 16:40

Egyhetes tábor segíti a ráhangolódást

A PTE Műszaki és Informatikai Kar, a Pollack Mihály Műszaki Felsőoktatás- fejlesztési Alapítvánnyal együttműködve, idén is megrendezi a „Mit csinál a mérnök?” nyári tematikus táborát középiskolás diákok számára.

Bama.hu

A tábor időtartama hat nap (augusztus 23-30.), azonban tematikus, szakirányú napokkal készülnek, így egy-egy napra is van lehetőség jelentkezni.

A cél egy olyan nyári tábor megszervezése, amely a mindennapokban is hasznos szakmai ismeretek elsajátítását teszi lehetővé a kar oktatói által lefedett tudományterületek (építészmérnök, építőmérnök, gépészmérnök, környezetmérnök, mérnökinformatika, villamosmérnök) megismerésével. Szeretnék, hogy a diákok közelebb kerüljenek a szakok által megszerezhető tudáshoz, és tisztábban láthassák azok működését, előnyeit és érdekességeit, hogy pályaválasztásuk során könnyebben dönthessenek.

A tematikus napon/napokon való részvétel beiskolázási programnak számít, így a jelenlétről kiadott tanúsítvány felhasználható a PTE Műszaki és Informatikai Karára történő felvételi jelentkezéskor.

Helyszín: 7624 Pécs, Boszorkány út 2., PTE-MIK Campus

Ellátás: napi egyszeri meleg étkezés (ebéd)

Jelentkezés: [email protected]

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában