Bált is szerveztek

2024.07.09. 08:20

A beremendi bölcsődét támogatják az off-roadosok

Tóth Viktória

Tavasszal immár 10. alkalommal rendezte meg a helyi baráti társaság a beremendi off-road nyílt napot. A jubileum alkalmából az off-road csapat a Határszél Egyesülettel közösen egy jótékonysági bált is szervezett július 6-án, a Beremendi Rendezvényteremben. Horváth Ádám, az off-road egyik szervezője elmondta, hogy a bál nagyon jól sikerült, körülbelül 130 fő volt jelen, több, mint 80 tombola felajánlást kaptak. Az elővételes jegyek, támogatói jegyek és a tombolák bevételéből a beremendi bölcsődét támogatják.

– Négy évvel ezelőtt az óvodát támogattuk, a gyerekek a szívügyünk. Most több mint fél millió forintot tudtunk átadni a bölcsődevezetőnek. Nagyon örült az összegnek, azt mondta, hogy a gyermekeknek különböző készségfejlesztő játékokra fogják fordítani a támogatást

 – fogalmazott.

A beremendi off-road pálya kezdetben fél hektáros területen volt, ám ma már 4 hektárosra bővítették a gyakorlóterületüket. A pályán évente kétszer, tavasszal és ősszel nyílt napot tartanak, ekkor bárki kipróbálhatja a sárdagasztást.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában