Forgalomkorlátozás

2024.07.03. 08:40

A 6-os és az 58-as úton is dolgoznak sávzárás mellett

Bama.hu

Fotó: Csapó Balázs

Burkolatfelújítási munkák zajlanak M6-os autópályán,
- Ráckeresztúr térségében. A 33-as és 39-es km között a forgalom mindkét oldalon a leállósávon halad.
- Dunaújváros közelében a Villány felé vezető oldalon. A 69-es és 71-es km között a leállósávot és – ez okból kifolyólag – a 70-es jelű Dunaújváros-dél / Mezőfalva / Sárbogárd csomópontot is lezárták az érintett irányban.

Aszfaltoznak az M60-as autópályán, Bóly közelében. Az 5-ös és 8-as km között a Pécs felé közlekedőket a belső sávba terelik.

A 6-os főúton, 
- Pécsett, a 198-as km-nél kábeleket fektetnek, ezért a belváros felé vezető két sávot lezárták. A forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad.
- a 200-as km-nél burkolatfelújítás kezdődött. A Pécs belváros felé vezető oldalon a külső sávot elkerítették a forgalom elől.
- Szigetvár után, a 235-ös km-nél aszfaltoznak. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőrök irányítják a forgalmat.
- a 241-es km-nél ugyancsak aszfaltozás végett kell félpályás korlátozásra számítani!

Az 58-as főúton,
Pécsen, a Siklósi úton, az 1-es km közelében csatornáznak. A kifelé tartó sávokat lezárták, a forgalom a másik oldalon, irányonként egy-egy sávon halad.
- Szalánta belterületén, a 12-es és 15-ös km között csatornáznak. Félpályás lezárásra, jelzőlámpás irányításra kell számítani!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!