Labdarúgás

2024.07.05. 16:00

Szombaton is meg lehet lesni az alakuló focicsapatokat

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Immár harmadik edzőmeccsére készül a Szentlőrinc SE, ráadásul a szombaton 10 órára tervezett mérkőzés igazi csemege a baranyai szurkolóknak, hiszen a piros-feketék a kiesés után nagy változásokon áteső PMFC labdarúgócsapatát látják vendégül. Aczél Zoltánnak ez lesz az első meccse a pécsiek kispadján. Ugyan a két gárda más osztályra készül, a Lőrinc a második vonalra, míg a Pécs az NB III.-ra, az edzettségi állapot függvényében ez egy izgalmas találkozó lehet. Persze nem csak a játék kötheti le majd a szurkolók figyelmét, hiszen közben szemügyre vehetik, ki azok, akiket eddig még nem láttak lőrinci vagy pécsi mezben.

A HR-Rent Kozármisleny drukkereinek most nem lesz egyszerű dolga, ha meg akarják lesni Pinezits Máté együttesét, hiszen a kék-fehérek Somogyban, a Kaposvár otthonában tesztelnek először. A találkozó 10.30-kor kezdődik majd a Rákóczi Stadionban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában