Sávlezárás

2024.06.08. 08:40

Több helyszínen is aszfaltoznak az autópályán, az utakon

Bama.hu

Az M6-os autópályán,
- a 28-as és 35-ös km között aszfaltoznak, ezért mindkét oldalon csak a leállósáv járható. A 34-es km-nél fekvő Ráckeresztúri csomópont le- és felhajtóágait viszont megnyitották és a pihenő is használható már. 
- aszfaltozás miatt Adony térségében lezárták a Pécs felé vezető oldalt az 52-es és az 56-os km között. A forgalom a Budapest felé vezető oldalon halad, irányonként egy-egy sávon. (a belső sávban, a főváros irányában, a külső sávon Pécs felé). A munkavégzés miatt nem lehet le- és felhajtani az 54-es jelű Adony-Perkáta csomópontban Villány irányába. A Kulcs-Rácalmás csomópontban visszafordulva lehet kerülni. 
- Dunaújváros térségében burkolatfelújítási munkák miatt terelést építettek ki. A 68-as és 63-as km között a Budapest felé vezető oldalon lezárták a külső és a leállósávot. Fontos tudni, hogy a 67-es km-nél lévő Dunaújváros-észak csomópont sem használható a főváros irányába. 
- Budapest felé a 179-es és 174-es km között is aszfaltoznak, a külső sáv zárására kell számítani. 
- Ivándárda felé, Himesháza térségében aszfaltozás kezdődött a 177-es és a 180-as km között, a belső sávot lezárták. 
- burkolati jeleket festenek az M60-as autópálya csomópontja előtt, Villány irányába. A 189-es és 190-es km között a belső sáv zárása mellett dolgoznak.

Az M60-as autópályán, az M6-os autópálya irányába, a 13-as és a 12-es km közötti szakaszt aszfaltozás miatt lezárták. A forgalom a szemközti oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. 

A 6-os főúton, Pécsett a Zsolnay Vilmos utcában a 196-os km-nél a vízvezeték rendszerben keletkezett hibát állítják helyre. Pécsvárad felé egy sávot lezártak.

Az 58-as főúton, Szalánta belterületén csatornáznak. A 12-es és a 15-ös km között helyenként félpályás lezárásra, jelzőlámpás irányításra kell számítani. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában