Egymillió Találkozás Napja

2024.06.08. 11:00

Nagy János államtitkár is telefont ragadott Pécsett

Az „Egymillió találkozás napja” a szombat – de a pécsi Fidesz már korábban ráfordult a célegyenesre. Ennek jegyében a napokban egy államtitkár is telefont ragadott.

Bama.hu

Őri László, Csizmadia Péter és Nagy János

Szombat az „Egymillió Találkozás Napja”, amikor 50 ezer aktivista, és a kormánypárt politikusai egymillió embert keresnek fel a vasárnapi győzelem érdekében – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója az M1 péntek esti műsorában.

Ugyanakkor Baranyában a nemzeti oldal már jó ideje aktív mozgósításba kezdett. Ennek jegyében például a politikusok az elmúlt napokban is telefont ragadtak, és folyamatosan hívták a szavazókat, hogy jelezzék nekik: a vasárnapi voksolás valóban nemzetünk jövőjéről dönt. Az itteni politikusok pénteken segítséget is kaptak: Nagy János, a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár is sorra tárcsázta a számokat, s türelmesen beszélgetett mindenkivel, akinek esetleg kérdései merültek fel.


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!