Van mit fejleszteni

2024.05.12. 16:23

Végh Péter is Csizmadia mellé állt

Pécs 4. számú választókerületében a jobboldal Végh Pétert indítja – a jelöltet Csizmadi Péter mutatta be közösségi oldalán.

Bama.hu

Forrás: Csizmadia Péter Faceebook oldala

Végh Péter nyugdíjas vízépítő mérnök, ötven éve él Pécsett, három gyermeke és hét unokája van. Tíz évvel ezelőtt egy cikluson keresztül volt már önkormányzati képviselője ennek a körzetnek, ahol magam is lakom. Az itt élőkkel közösen, akkor számos, az utakkal, a vízellátással, a közterekkel kapcsolatos problémát sikerült megoldania.

Az önkormányzatban az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) keresztény-környezetvédő értékei és pécsi érdekeinek szem előtt tartásával kívánja képviselni a pécsbányai, gyükési, bánomi, havihegyi és Bártfa-környéki polgárokat. A körzetében az élhetőség, a lakhatás, a vízellátás, a közlekedés, a csapadékvíz-elvezetés javítását szeretné elérni, a kirívó közterületi hiányosságok felszámolása mellett.

Végh Péter néhány korábbi eredményéről is beszámolt. Eszerint a Május 1. u.-ban megcsinálták a járdát a buszmegállóhoz, a gyalogjárót a boltíves híd alatt, az árokburkolást a víztorony túlfolyóig. Pécsbányán sok önkormányzati lakás szennyvíz-bekötését intézte az ISPA kapcsán, a Közösségi ház bekötésén saját kezűleg is dolgozott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában