Indul Vörösné Deák Andrea is

2024.05.09. 11:00

Ismét bemutatott egy jelöltet Csizmadia Péter

A választások közeledtével sorra mutatja be közösségi oldalán a jelölteket Csizmadia Péter, a nemzeti oldal politikusa, a Fidesz-KDNP-ÖPE pécsi polgármester-jelöltje.

Bama.hu

Vörösné Deák Andrea, aki a pécsi 15. számú egyéni választókerületben indul, három gyermekét Kertvárosban felnevelő édesanya, a Mosolymanó Egyesület vezetője. Elmondása szerint az egyesületben és a Kertváros Lakásfenntartó Szövetkeze választott igazgatósági tagjaként azért dolgozik, hogy az itt élők otthon érezzék magukat.

Pécs 15. választókerületében eddig a többek között játszóterek felújítása, kutyafuttatót építése, több buszmegálló akadálymentesítése, a zöldfelületek fejlesztése, a kis közösségek támogatása, kulturális programok szervezése, jótékonyság, és környezetvédelmi szemléletformálás kötődik a nevéhez. Ezt a munkát szeretné folytatni, az Összefogás Pécs Egyesület (ÖPE) önkormányzati képviselőjelöltjeként, de megtartva civilségét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!