Ő is Csizmadia Péter csapatát erősíti

2024.05.19. 18:27

Patacsért Musch Zoltán száll harcba

Sorra mutatja be a nemzeti oldal jelöltjeit Pécsett Csizmadia Péter – a 12. számú választókerületben Musch Zoltán indul.

Bama.hu

Forrás: Csizmadia Péter Faceebook oldala

A politikus közösségi oldalán olvasható információk szerint Musch Zoltán 42 éves, két kisgyermek édesapja. Születése óta Pécsen él, ezen belül is több mint harminc éve Patacson, tehát abban a választókerületben, amelynek képviseletéért indul. Civilként a PTE Onkoterápiás Intézetének sugárterápiás osztályának fizikusi csapatában dolgozik.

Ahogy Musch Zoltán fogalmaz, Pécs az otthona, azon belül is a nyugati városrész áll igazán közel hozzá. Helyi lakosként jól ismeri a terület adottságait, a benne rejlő lehetőségeket és természetesen a fennálló problémákat is. A képviselő-jelöltséget azért vállalta el, hogy megválasztása esetén aktív szerepet tud majd vállalni ennek a gyönyörű városrésznek a további fejlődésében – legyen szó akár gazdasági területről, közlekedési fejlesztésekről, vagy a közösségi élet felpezsdítése céljából különféle kulturális programok és sportrendezvények megszervezéséről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában