Deliné Székely Ágnes is indul

2024.05.05. 12:30

Csizmadia Péter újabb jelöltet mutatott be

A választások közeledtével sorra mutatja be közösségi oldalán a jelölteket Csizmadia Péter, a nemzeti oldal politikusa, a Fidesz-KDNP-ÖPE pécsi polgármester-jelöltje.

Bama.hu

Forrás: Csizmadia Péter Faceebook oldala

A politikus közösségi oldalán Deliné Székely Ágnest is – akire szintén igaz a szlogen: „Megélhetési politikusok helyett szakembereket, tisztességes képviselőket a közgyűlésbe!”

Deliné Székely Ágnes harminc éve él Újhegyen, ma már boldog nagymamaként. Ahogy a bemutatkozásból kiderül, óvónőként mindig is a gyermekekért, családokért, a közösségért dolgozott, friss nyugdíjasként e hivatást folytatja a helyi nyugdíjas egyesület vezetőjeként.

Deliné Székely Ágnes elmondta: lokálpatriótaként magáénak érzi a városrész problémáit. A református iskola felőli forgalom sok bosszúságot okoz a közlekedőknek, a forgalom gyorsítását meg kell oldani. Gyárvárosban a járdák, utak minősége balesetveszélyes, felújításra szorul. 
Hozzáfűzte: minden városrésznek van közösségi háza, csak Újhegynek nincs. A szabadtéri programok helyszíne is méltatlan. Gazdátlan, rendetlen, évek óta pusztul a park. Azért is szeretne közéleti szerepet vállalni, hogy Újhegy, Gyárváros, Balokány, Diós, Üszög közösségének méltó képviselete legyen végre a városházán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!