Útinfó

2023.07.06. 09:14

Útlezárások nehezítik a közlekedést Baranyában

Pécsen, a Tüskésréti útról csak kis ívben, jobbra lehet kikanyarodni az 58-as főútra, az Északmegyer dűlőt pedig teljesen lezárták.

Zsigmond József

A kép illusztráció

Fotó: MikroKon

Az M6-os autópályán a Pécs felé vezető oldalon, Adony téréségben, a 49-es és az 54-es km között folytatják a burkolatfelújítást. A belső és a leálló sávot lezárták, a forgalom a külső sávon halad, napközben lassulásra lehet számítani. Jóval, távolabb, de Bátaszék térségében, a 169-es km-nél lévő alagútban karbantartási munkákat végeznek, ezért a Budapest felé vezető oldalt lezárták. A járműveket Pécs felé vezető oldalra terelték át, irányonként egy-egy sávon haladnak. Az M60-as autópályán, az M6-os autópálya felé vezető oldalon aszfaltoznak. A 17-es és a 20-as km között a külső sávot zárva tartják.

A 6-os főúton, Dunaszentgyörgy déli határában, az új 512-es főút csomópontját építik. A 122-es km-nél félpályás lezárásra és jelzőlámpás irányításra készüljenek. A szennyvízhálózatot építik Pécsen, az 58-as főút elején. A Tüskésréti útról csak kis ívben, jobbra lehet kikanyarodni az 58-as főútra, az Északmegyer dűlőt pedig teljesen lezárták. Pécstől délre, Szalántán, szintén az 58-as főúton a szennyvízhálózatot építik. Az őszig tartó munkálatok a 12-es és a 15-ös km között félpályás lezárással járnak. Jelzőlámpa irányít. Az 578-as főúton, Pécs határában a 2-es km-nél a pályaszerkezetet cserélik, ezért a forgalom csak félpályán tud haladni, amelyet jelzőlámpa irányít.

Pécsi lezárások

Megyeri úti: Az útburkolati felújítások a Megyeri úti iparvágány és a Verseny utca között, a Megyeri úton a Mártírok útja és az Athinay út között valósulnak meg. 

Erzsébet utca: A Felsővámház utca irányából a Fischer Béla utcáig tartó szakaszon zajlanak majd a víz- és szennyvízvezeték rekonstrukciós munkálatok, nyílt árkos technológiával.

Siklósi úti csomópont: A Siklósi úti csomópontban félpályás lezárás mellett történik a munkavégzés.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában