A remény útjai

2022.09.09. 10:30

Az öngyilkosságok megelőzése egyformán fontos a világ minden pontján

bama.hu

Fotó: Shutterstock

A remény útjai – konferencia az öngyilkosság-megelőzés világnapja alkalmából címmel rendezvényt szervez a Lélektér Ifjúságsegítő Alapítvány pénteken délután a Civil Közösségek Háza (Pécs, Szent István tér 17.) konferenciatermében. Az előadások 13 órától kezdődnek, egészen 16.15-ig tartanak, a szakterület neves képviselői adnak elő, a rendezvényre regisztrálók száma több mint 80 fő, köztük orvosok, szociális szakemberek, védőnők, pedagógusok és más érdeklődők.

Az előadók között megtalálhatjuk Székely Zsuzsanna okleveles szociális munkást, művészetterapeutát; Flach Richárd pedagógiai szakpszichológust; Szilágyi Heléna gyermek- és ifjúsági klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológust, írót; Benkő Eszter szakvizsgázott okleveles szociális munkást; Dr. Koltai Mária PhD, pszichiátert, kiképző pszichoterapeutát; Juhász Szabolcs klinikai szakpszichológust; dr. Ostváth Péter pszichiátert, pszichoterapeutát.

Az Ifjúsági Lelki Elsősegély 13700 ingyenes hívószám működtetésében résztvevő alapítvány fontosnak tartja, hogy minél szélesebb körben ismert legyen, hogy az öngyilkosságok megelőzhetők, és ez mindannyiunk feladata. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában