piaci körkép

2020.09.12. 11:30

A parkolás miatt panaszkodnak a vásárcsarnok eladói

A szigorodó szabályokat, megelőző ajánlásokat követve egyre többen használják a szájmaszkot a pécsi vásárcsarnokban. Tegnap ottjártunkkor a hangosbemondóban időnként felszólították a vásárlókat, hogy használják a védőmaszkot, fertőtlenítsék kezeiket, és tartsák be egymástól a megfelelő védőtávolságot.

Zs. J.

A vásárlók ezen kéréseket be is tartották. Az egyik eladó elmondta, hogy most a legjobban a savanyítani való zöldségek, gyümölcsök fogynak, de népszerű a friss sárgarépa, burgonya, paradicsom, karfiol, valamint zeller és megjelent a magyar alma, szőlő is, aminek az ára a korábbiakhoz képest csökkent.

Egy problémára azért felhívta a figyelmünket, mint közölte, a tegnapi nap három volt vásárlója is felhívta őt telefonon azzal a panasszal, hogy sajnos ma nem tud betérni a piacra, mert az autójával nem tud leparkolni a vásárcsarnok környékén. Ezt egy másik árus is megerősítette, aki hozzátette, hogy korábbi kuncsaftja amiatt nem jön már a vásárcsarnokba, pedig ott mindig friss árukat kapott, mert nehéz a parkolás.

Az eladók bíznak benne, hogy mihamarabb véget ér a Centrum parkoló felújítása, és a vásárlók könnyeben tudnak majd parkolóhelyet kapni a környéken.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában