Lehet kerülgetni

2024.07.25. 13:40

A burkolatot megbontják, a forgalmat korlátozzák: újabb gázvezeték-felújításra lehet számítani hétfőtől

Jusztin Levente

Pécsett az Apáca utcában gázvezeték-felújítási munkálatokra lehet számítani, július 29-én kezdik meg az újítást. A burkolatot megbontják, így ideiglenes forgalomkorlátozásra lehet számítani. Az érintett útszakaszokat lezárják a beruházás idejére a járművek és a parkoló autók elől, a gyalogosok forgalmát biztosítja a szolgáltató. Az E.ON tájékoztatása szerint igyekeznek a lehető leggyorsabban elvégezni a munkát, hogy a környéken élők és az autósok számára a legkisebb kényelmet okozzák.

A szolgáltató közleménye szerint várhatóan augusztus 31-ig tartó munkálatok során a Vörösmarty és a Ferencesek utcája között szünetel majd az autósforgalom. A munkálatok ideje alatt a Vörösmarty utca, valamint az Apáca utca Szent István tér és Vörösmarty utca közti szakasza zsákutcává válik két irányú forgalmi rend biztosítása mellett. A lakosságot szórólapon is igyekszik tájékoztatni az energiaszolgáltató, köszönik a lakosok és az arra közlekedők türelmét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában