Közlemény

2024.07.25. 06:36

Folytatódnak a gázvezeték-felújítási munkálatok a Szent Mór utcában

Czeczon Enikő

Az E.ON sajtóközleménye szerint a burkolat megbontásával járó gázvezeték-felújítási munkálatok második üteme már zajlik Pécsett a Szent Mór utcában, amely miatt a Papnövelde utca és Anna utca között szünetel az autóforgalom a Szent Mór utcában. Július 26-án reggel 8 órától az Anna utca – Szent Mór utca kereszteződése minden irányból lezárásra kerül – azaz nyugati irányból a Megye utca felől is zsákutcává válik.

Az ideiglenes forgalomkorlátozás várhatóan egy-másfél hétig tart, amely során a József utca a Kisflórián utca felől lesz megközelíthető.

Fontos információ, hogy a beruházás idején az érintett útszakaszokat lezárják a gépjárművek és a parkoló autók elől, a gyalogosforgalom azonban a kivitelezés teljes időtartama alatt biztosított lesz. Az E.ON tájékoztatása szerint, mindent megtesznek azért, hogy a lakosság ellátásbiztonságát szolgáló munkák a lehető leggyorsabban, a környéken élők és az autósok számára a legkisebb kényelmet okozva valósuljanak meg.

A munkálatok megindulása előtt az energiaszolgáltató szórólapon értesíti a lakosságot a részletes tudnivalókról. A Szent Mór utca gázvezeték-felújításának második üteme várhatóan augusztus 9-én fejeződik be.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában