Itt a farsang, áll a bál

2022.03.01. 18:28

Kalandra hívták a legkisebbeket Szentlőrincen

A farsangi időszak végéhez közeledve a Szentlőrinci Művelődési Központ vidám közösségi programot szervezett a településen élő családok gyermekei számára. 

Mohay R.

A gyerekek örömére jelenléti volt az idei farsang

Forrás: Sz.M.H.

Február 26-án, szombaton délelőtt Komor László, a Báb­ovi Bt. előadóművésze Kalandra fel! címmel bábos, interaktív színpadi előadást tartott. 

A szórakoztató produkcióba a kicsik is bekapcsolódhattak, felléphettek a színpadra is, illetve jelmezben, álarcban ünnepelhették a farsangot. 

 

A szervezők meglepetéssel is készültek, ugyanis a korábban meghirdetett álarckészítő versenyre számos igényes, sok munkával elkészített alkotás érkezett. Változatos maszkokat készítettek a gyerekek, oroszlán, medve és különböző állatok ábrázolása mellett színes tollakkal, gyöngyökkel díszített álarcok is születtek, itt-ott szülői segítséggel.

 

Így a bábos előadást követően ajándékcsomaggal, édességgel és oklevéllel díjazták a legjobbakat, de a sok színvonalas alkotás miatt nem csak az első három helyezett, hanem a többi nevező is jutalmat kapott kreativitásáért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában