Járják az országot

2024.07.29. 14:00

Baranyai zenészekkel találkozhatunk újra a fesztiválokon, a Halott Pénz Fehérvárra tart

Még tombol a nyár, ilyenkor minden hétre jut egy fesztivál. Baranyai zenészeket újra találni fogunk az ország minden pontján.

A koncertek szerelmesei joggal égnek fesztivállázban ezen a héten. Ahogyan korábban megírtuk, a 17. Ördögkatlan Fesztivál hamarosan elindul, így nem kell több kilométert utaznia senkinek egy többnapos mulatsághoz. Ráadásul tele lesz Nagyharsány és környéke baranyai zenészekkel. Akik esetleg szeretnének mégis utazni máshová, azoknak megmutatjuk, vármegyénk előadóit hol hallhatjuk.

Baranyai zenészekkel találkozhatunk újra a fesztiválokon
Baranyai zenészekkel találkozhatunk újra a fesztiválokon
Fotó: Máté Krisztián

Nem telik el hét Halott Pénz koncertje nélkül

A négy napos FEZEN sem telik el úgy, hogy ne lépne fel a baranyai kötődésű zenész. Székesfehérváron augusztus 1-jén a Kalinka színpadnál a Fejnélküli lovas dallamait lehet hallani este háromnegyed hétkor. Aki nagyobb bulin venne részt, az 2-án háromnegyed kilenckor találkozhat Marsalkóékkal, a Harman Main Stage ad otthon a Halott Pénz koncertjének.

Aki szeretne már a szerdai nyitónapon tombolni, az körülbelül négy óra alatt ér oda a legelső, öt órakor kezdődő koncertre. Egy Siófokig tartó buszozást követően vonatra kell szállni, és már Székesfehérváron találja magát az ember. Ezt az utat autóval bő két óra alatt meg lehet tenni.

Mozgolódnak északra is, keletre is a baranyai zenészek

Augusztus 1-jén Esztergomban a pécsi rajongók akár több baranyai zenekarral is találkozhatnak. Az MCC Feszten az MBH Bank Színpadon láthatja minden érdeklődő a Kacajt este nyolc órakor, majd utánuk Mehringer következik fél tízkor. Augusztus 3-án a lemezlovas Regán Lili kever éjfélkor az MCC-Aréna powered by RWi nevű állomáson.

Ha valaki csütörtök délután szeretne Esztergomba eljutni, annak először Budapestig kell vonatoznia. Ezután többszöri átszállással lehet Esztergomba utazni, ennek összideje közel öt óra. Autóval összesen három óra alatt is odaérhet az, aki már a délutáni programokon is részt szeretne venni.

Kacaj ráadásul utazik tovább a fesztivál után, 2-án Panyolán a PanyolaFeszten lépnek színpadra a Gömbjuhar kisszínpadon este kilenc órakor. A település az ország keleti részén található, majdnem fél napba telik az utazás tömegközlekedéssel. Érdemes autóval útnak indulni inkább, így az út lerövidül hat órára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!