Közélet

2015.03.26. 18:07

Al Di Meola ezúttal Beatles-dalokkal érkezik

Már hetek óta telt házas az előadás. Március 27-én 19 órakor a Kodály Központban lesz a koncert.

M. B. E. (Dunántúli Napló)

A Beatles zenéje önmagában megdobogtatja még ma is sok ember szívét. Ha azonban Al Di Meola, a világhírű jazzgitáros adja elő a legendás számokat a maga akusztikus improvizatív stílusában, akkor az már kihagyhatatlan élmény. Március 27-én 19 órakor a Kodály Központban pedig ez történik, de azt tudni kell, hogy már hetek óta telt házas az előadás.

„Ezt a projektet egész életemben szerettem volna megvalósítani. A Beatles dalai több mint elegánsan kiállták az idő próbáját, és nagymértékben inspirálták az én zenei indulásomat is. Boldog vagyok, hogy az irántuk érzett szeretetemet közvetíthetem ezen nagyszerű dalok új interpretációiban” – fogalmazott a programról a gitárművész. Al Di Meola hét rendkívüli zenésszel érkezik, négyfős zenekarát a Sturcz Quar­tet magyar vonósnégyes egészíti ki. A koncert után pedig az E78-ban a Beatles emlékzenekar a Calcutta Trió két kiváló muzsikusával, Kozma András szitárművésszel és Szalai Péter tablaművésszel folytatja a Beatles-napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!