Kék hírek, bulvár

2016.02.13. 11:04

Ájulásig verte vitapartnerét a bodai férfi

Tavaly nyáron történt a bunyó két ittas férfi között. Most lezárták az aktát a rendőrök.

police.hu

A rendelkezésre álló adtok szerint 2015. augusztus 30-án egy pécsi presszó előtti területen, szóváltást követően bántalmazta vitapartnerét egy férfi. A sértett a bántalmazás során elesett, beverte a fejét, és rövid időre eszméletét is elvesztette, de nem sérült meg súlyosabban. A rendőrség büntetőeljárást indított, és az elvégzett adatgyűjtés eredményeként pár napon belül azonosították a támadót, egy 36 éves bodai lakhelyű férfit.

A Pécsi Rendőrkapitányság vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A gyanusítotti  kihallgatáson a férfi feltáró jellegű beismerő vallomást tett, azt mondta mindketten ittasak voltak, részletekre nem emlékszik, de megbánta tettét.

A rendőrök a napokban a nyomozást vádemelési javaslattal lezárták, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékességgel rendelkező ügyészségnek.

Címkék#Pécs#Boda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!