Postabontás

2024.08.29. 08:00

Szélesebb út kellene, nem zebra – véli olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: Penovác Károly

Hurrá, kész az okos gyalogátkelő - az adófizetők pénzéből - , azt hangoztatva, hogy az unió támogatta. Igaz, a táblára más van kiírva a külvárosban, Patacson. Ahol egyébként egy páran kelnek csak át a hipermarketbe menet, a legtöbben ugyanis a buszról leszállva nem fognak a gyalogátkelőig elmenni. De a lényeg, hogy megépült. A szép ígérettel, a választást megnyerve. 

Talán elég lett volna egy sima zebra is, nem kellett volna a legpuccosabb, olyan, amilyen még a belváros legforgalmasabb helyén sincs. Inkább nem lett volna ésszerűbb a gyalogátkelőre költött pénzből a körforgalomnál lévő sávokat kiszélesíteni? Megoldani, hogy Patacs felé nyissanak egy sávot, és ezzel megszüntetni a fergeteges dugót, ami rendszeresen jellemzi ezt az útszakaszt?

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!