Postabontás

2024.08.03. 09:00

Olvasónk szerint kell zebra, de másik csomópontba

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: HUANSHENG XU

Hónapokkal ezelőtt a Postabontásban szóvá tetem, hogy az Angster és Jurisics utcák kereszteződésénél, ahol jelentős az autós forgalom, egy gyalogátkelő kialakítása lenne indokolt. Hiszen nagyon sok kisgyermekes család lakik az út Szkókó felőli oldalán - ők nap mint nap ezen a kereszteződésen kell, hogy áthaladjanak, ha a gyerekek mennek iskolába, a buszmegállóhoz, vagy a kisebbeket a közeli óvodába, bölcsődébe viszik a szülők. Ezen kívül sok idős ember is lakik errefelé - a gyógyszertárba, boltba menet ezen a kereszteződésen át vezet az útjuk. 

Sajnos az előre "megjósolt" tragédia meg is történt - gyalogost gázoltak el csütörtökön este ennél a csomópontnál. 

Másnap láttam, hogy munkagépek serénykednek a Bálicsi út és Angster utcák kereszteződésénél. Lehet, hogy elkezdték a hirdetőtábla által hónapokkal ezelőtt beharangozott zebra építését? Ha így is van, akkor sincs megoldva ezzel a probléma. Sokkal fontosabbnak látom, hogy a Jurisics utca közelébe kerüljön egy gyalogátkelő. Miért nem ide épül a zebra? 

Név és cím a szerkesztőségben  

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!