Postabontás

2024.08.23. 19:30

Akciós vagy mégsem? – így járt olvasónk egy pécsi üzletben

Tóth Viktória

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Pixel-Shot

A pécsi, közel belvárosi kisebb üzletközpontban akciós termékeket hirdettek augusztus 15-21. között. Többek között cseresznye befőttet is, melyet már másnap nem lehetett kapni (ha egyáltalán lehetett) holott gondolván a télre első sorban azt szerettem volna venni. Sajnos a hőség miatt én nem tudtam elmenni, egy ismerősömet kértem meg a vásárlásra. Nos, az akciós termékek közül legalább 5-6 esetben a teljes árat számolták fel. E turpisság miatt én még az üzletben elkértem volna a panaszkönyvet. Két dobozos tejet is hozattam, melyeken a lejárat bár január 9-re datálódott, ám az évszám nem volt feltüntetve. Felforraláskor trutymó lett belőlük. Szerencséjük, hogy csak három napon belül lehet reklamálni, mert a kánikula miatt továbbra sem tudtam bemenni. Az egyes akciós termékek és a tej minőségromlása miatt több mint 1000 forintos a ráfizetésem. Egy biztos, a jövőre messzire elkerülöm az üzletüket, és az összes ismerősömnek ezt ajánlom.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!