Postabontás

2024.07.24. 19:30

Olvasónktól olvasónknak: traktorok nélkül kenyerünk se lenne!

Wald Kata

Forrás: MW

Fotó: Németh András Péter

Zavarják a mezőgazdasági munkagépek a közutak forgalmát, olvashattuk a panaszt a Postabontás rovatban a közeli napokban. Az észrevétel megfogalmazója felveti a kérdést, hogy a táblákon dolgozó hatalmas járművek miért nem a földutakon közlekednek. Mint írja, szerinte balesetveszélyes, hogy azokon a közutakon, ahol egyébként 90 km/h a megengedett sebesség, csigatempóban haladnak ezek a hatalmas járművek, amiket kerülgetni se egyszerű feladat. 

A Postabontás rovatban korábban is már sokan fanyalogtak azon, hogy a nyári időszakban mezőgazdasági gépek lassítják a közúti forgalmat. Nekik üzenem: Inkább örvendjenek azon, hogy a mi földjeinket traktorok szántják fel tankok helyett, útjainkon harckocsik helyett ezek a gépek közlekednek. A mezőgazdászok végzik a dolgukat, hogy nekünk jövőre is legyen kenyerünk! 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!