Olvasónk jelezte

2024.07.13. 19:30

Buszbérletet veszünk, szaunát kapunk szolgáltatásként

Wald Kata

Vajon mikor lesz elég meleg?! A hőmérséklet 36-38°C. Piros riasztás van érvényben a hőség miatt országszerte. Pécsen viszont szétfolynak az emberek a buszokon. Állítólag felkészültek több mint 40 busszal a hőségre - vagy csak úgy, mint télen a hókotrókkal?! A buszokon az összes ablak tövig nyitva, hiszen más nem marad, mint az átlag 30 fokos menetszél, míg a külön fülkében csücsülő sofőrök ,,bulizva hűsölnek". De miért is? Illetve a fő kérdés, hogy miért is hagyjuk? Vajon mikor jön el az ,,elég meleg", hogy a klímaberendezések használata a pécsi helyi járatokon is indokolttá váljék? 

Vizet osztanak országszerte, a légkondicionált üzletekbe kötelesek beengedni az embereket, hogy hűsölhessenek. Mi 7-8 ezer forintot fizetünk havonta a szaunáért? Ki a felelős, ha valaki a hőség miatt rosszul lesz a buszon, a közlekedési társaság és a városvezetés akkor is ,"mossa kezeit"? 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!