Postabontás

2024.07.25. 08:00

A Megyeri úton végzett munka pocsék – írja olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Szeretném kifejezni nagyrabecsülésemet a város illetékeseinek, a Megyeri úton végzett csatornázási munkálatok magas szintű levezénylése miatt. A több mint egy évig tartó szöszmötölés során, mindenféle magyarázatot hallottunk arról, hogy a beruházás miért nem halad, mi az oka a tátongó gödröknek, a lassú munkának, stb. Születtek magyarázatok, hogy ez állami beruházás, mi nem tudunk rá hatni a munka ütemére, majd a választási időszakban megjelentek a táblák, hogy mégis csak mi vagyunk a munka illetékesei, szavazzatok ránk, akik gondoskodunk rólatok.

A munka elkészült, a minőség pocsék, toldozás, foltozás. Az autók szétrázódnak. Ezek után szeretném, hogy ha az illetékesek egy őszinte, a felelősséget felvállaló nyilatkozatot tennének az alábbiakról: amennyiben állami beruházás volt, akkor a városban regnáló illetékesek miért nem harcolják ki, hogy az úttest jó minőségben, a biztonságos közlekedésre alkalmas állapotban, felújítva kerüljön átadásra?

 Miért nem mernek felszólalni a város érdekében, miért hagyják szó nélkül a kár okozását? Ki volt a műszaki ellenőr és az átvevő, látták-e a hibákat, ha igen miért vették át ezt a silány munkát? Hogy adhatják a nevüket, egy ilyen igénytelen munka átvételéhez? Hol a szakmai igényesség?

Amennyiben, mint a választás során állították, hogy a város regnál a beruházás felett, akkor szintén várom a fenti kérdésekre a választ, hogy ki a felelős, lesz-e retorzió az átvevőkkel szemben, mert mint látjuk, nekik nem volt fontos, hogy a beruházásra fordított pénz ellenében, minőségi munkát követeljenek meg. A csodálatos, kiemelt zebrák és ezen beruházás minősége után megkérdezném, hogy az illetékesek nem  akarnak-e  új szakmát választani, mert ez, amit látunk, az szégyen rájuk és a városra nézve is. Erre a beosztásra, amint azt bizonyították, egyszerűen, nem alkalmasak. Remélem, hogy hamarosan kapunk egy kielégítő választ!

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!