Postabontás

2023.01.18. 13:58

Zebra kellene a vásárcsarnok elé - vélekedik olvasónk

Az új vásárcsarnok elől a zebrát hiányolja több olvasónk.

W. K.

Fotó: Löffler Péter

Egyikük a következő gondolatokat fogalmazta meg:- Egyszerűen érthetetlen, hogy a mai napig nem sikerült egy gyalogátkelőt létesíteni a távolsági autóbuszpályaudvar és a vásárcsarnok, valamint a hajdani Domus áruház és a vásárcsarnok között. Továbbra is életveszélyes itt a közlekedés, össze-vissza futkosnak a gyalogosok kijelölt átkelő híján- írta olvasónk. Feltéve a kérdést: Ki lesz a felelős, ha tragédia történik?

Más a következőket panaszolta: Mind a mai napig nem sikerült zebrát festeni a buszpályaudvar és a vásárcsarnok közé. A vásárolni vágyók naponta szlalomoznak a buszok és az autók között. A Domus-parkolótól a csarnokig, a Bajcsy- Zsilinszky út alsó szakaszán sincs gyalogátkelő. Lehet, hogy az volt az elképzelés, hogy a gyalogosok majd  felsétálnak a régi vásárcsarnok elé felfestett zebrákhoz, de az hatalmas kerülő. Kell egy új zebra, ez nem vitás - adott hangot véleményének olvasónk. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!