Hírek

2008.02.18. 10:45

Elkapták a rablókat

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a két embert, akik a gyanú szerint bezártak a lakása kamrájába, és kiraboltak egy idős asszonyt

BAMA

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a két embert, akik a gyanú szerint bezártak a lakása kamrájába, és kiraboltak egy idős asszonyt Kecskeméten - értesült a HavariaPress.

A kiskunsági megyeszékhelyen élő, 86 éves asszonyra vasárnap délután a lakásában támadtak rá az akkor még ismeretlen tettesek. A hívatlan vendégek bántalmazták az idős asszonyt, majd a saját kamrájába zárták, végül a lakásból elvittek egy körülbelül 40 ezer forint értékű arany nyakláncot. A gyors rendőri intézkedések eredményeképpen a helyi nyomozók még aznap őrizetbe vették a két feltételezett tettest, egy 30 éves nőt és egy 55 éves férfit. A két kerekegyházi lakos ellen rablás gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Kecskeméti Rendőrkapitányságon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!