Labdarúgás

2 órája

Az éllovas Sellyét fogadja a címvédő Szederkény

Vasárnap meccsdömping lesz az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei II. osztályban, a 8. forduló összes mérkőzését a hét utolsó napján játsszák. Szederkényben igazi csúcsrangadót rendeznek, ugyanis az éllovas Sellye látogat a címvédőhöz.

Szabó Dániel

Fotó: Kovács Liliána

Hét kör elteltével órási tumultus alakult ki az élmezőnyben: a Sellye továbbra is veretlenül szárnyal, az éllovas hatszor győzött és csupán egyszer ikszelt, igazán mégsem tudta magáról leszakítani riválisait. A Véménd, az Ócsárd és a Kétújfalu is szorosan tapad az ormánságiakra, de a Szederkény is csak csupán öt pontra van a tabella első helyétől.

Sellye, vármegyei, labdarúgás
Hét forduló után a Sellye vezeti a bajnokságot
Forrás: MLSZ adatbank

A címvédő előtt itt a lehetőség, hogy ezt a különbséget 2 pontosra olvassza, hiszen vasárnap a Sellye látogat Tasselmájer Adrián csapatához. A tabella második helyén álló Véménd a Komló II. vendégeként lép pályára, az Ócsárd pedig a Lánycsókkal csap össze hazai pályán. 

Rangadót játszik Szederkényben a Sellye

Október 20., vasárnap, 14.30

Sport36 Komló II.–Véménd, Ócsárd–Közműépker Lánycsók, Szajk–PTE-PEAC III., Szederkény–Sellye, Himesháza–Beremendi Építők, Boda-Diana SE–Kétújfalu, Kaitz Agro Somberek–Misinai Sasok 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában