Kézilabda

12 órája

A Kozármisleny és a Mohács is hazai pályán folytatja

Hazai környezetben lép pályára mindkét baranyai NB I. B-s női kézilabdacsapat a hétvégén. A Kozármisleny szombaton 15 órakor a Lauberben a Komáromot, a Mohács 18 órakor otthon az Orosházát fogadja.

Kvanduk Bence

Elsőként a Kozármisleny KA lép pályára, már szombaton 15 órakor parketten lesznek Gyulay László tanítványai a Lauber Dezső Sportcsarnokban, akik a Komáromi VSE-t látják vendégül. A mislenyiek siker esetén befoghatják a Szigetszentmiklóst, amely egy meccsel többet játszva vezeti a tabellát. A vendégségbe érkező gárda legutóbb nagy arányú győzelmet ért el, 15 góllal verte az ENUSE gárdáját. Ezen kívül az első fordulóban az Orosháza ellen tudott nyerni a Komárom, idegenben mindkét összecsapását elveztette. Érden és Hajdúnánáson is egy góllal maradt alul.

Kozármisleny
A Kozármisleny újra a Lauber Dezső Sportcsarnokban lép pályára
Fotó: Löffler péter

Szintén szombaton játszik, de 18 órakor kezd a Mohácsi TE, amely az Orosházát fogadja. A békésiek helyzete csalóka, hiszen az utolsó helyen állnak, s még nem szereztek pontot, a keretük ereje azonban ennél jóval többre predesztinálná őket. Másfelől a sorozatos vereségeket követően mentálisan nem lehet jó állapotban a rivális, így az újonc mohácsiaknak most jó esélyük van arra, hogy újabb pontokat tartsanak otthon, s lejjebb lökjék a gödörben a közvetlen mögöttük álló riválist.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában