Labdarúgás

9 órája

Hangulatos focitornát rendeztek a Gandhiban (galéria)

Kvanduk Bence

Fotó: Kovacs Liliána

Nyolcadik alkalommal adott otthont a Gandhi Gimnázium a Nemzetiségi-Roma Módszertani, Oktatási és Kulturális Központtal együttműködve a Határtalanul Focikupának, amelyen a baranyai nemzetiségi középiskolák – kiegészülve a nógrádi Fáy András Technikummal (Bátonyterenye) – mérték össze.

A remek hangulatú tornán az osztálytársak igyekeztek a lelátóról minél jobb teljesítményre ösztökélni a parketten vagy épp a műfüvön lévőket, amit nagy gólokkal, szép védésekkel, látványos cselekkel háláltak meg. A házigazda mellett a győztes pécsi Miroslav Krleza Gimnázium, a Koch Valéria Iskolaközpont, a Leőwey Klára Gimnázium és az alsószentmártoni Tan Kapuja Buddhista Gimnázium vett részt a már említett nógrádi vendég mellett.

A játékvezetők Hahner Darko, a Miroslav Krleza Gimnázium volt tanulója és Nagy Krisztofer a Gandhi Gimnáziumban végzettje volt.

A torna dobogósai: 1. Miroslav Krleza Gimnázium (Pécs), 2. Koch Valéria Iskolaközpont (Pécs), 3. Fáy András Technikum (Bátonyterenye).

Különdíjasok

Gólkirály: Román Zalán (Koch Valéria).
A legjobb kapus: Rácz Dominik (Fáy András).
A legjobb játékos: Vinkovic Toni (Miroslav Krleza).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában