Labdarúgás

2024.09.15. 17:00

Hangulatos tornán lőtték újra a gólokat a régi kedvencek (galéria)

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Remek hangulatú tornát rendeztek a PMFC veterán labdarúgói az idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Labdarúgó Edzőközpontban nyolc együttes részvételével. A jó ütemű, látványos mérkőzések mellett gyorsan lepergett a Veterán Országos Bajnoki Döntő, amelyet ezúttal a Nagykanizsa nyert meg. A 60 év feletti pécsi kedvencek a 6. pozíciót érték el.

A torna helyezettjeinek járó trófeákat Dárdai Pál adta át. A legjobb kapus, Németh Tibor Boday Ferenctől, a legjobb játékos, Kepe Tibor Réfi Gábortól, a gólkirály, Kádár Lajos Toma Árpádtól vehette át a díját.

Az A csoport eredményei: Örkény–Szeged 2–0, Kaposvár–Kecskemét 1–1, Kaposvár–Örkény 1–1, Kecskemét–Szeged 1–0, Szeged–Kaposvár 1–3, Örkény–Kecskemét 0–1.

A B csoport eredményei: Békéscsaba–PMFC 0–0, Videoton–Nagykanizsa 0–3, Videoton–Békéscsaba 3–0, Nagykanizsa–PMFC 1–0, PMFC–Videoton 2–5, Békéscsaba–Nagykanizsa 0–1.

A 7-8. helyért: Szeged–Békéscsaba 2–1.

A 5-6. helyért: Örkény–PMFC 1–0.

Elődöntők: Kecskemét–Videoton 0–2, Nagykanizsa–Kaposvár 2–0.

Bronzmeccs: Kaposvár–Kecskemét 2–0.

Döntő: Nagykanizsa–Videoton 2–1.

A legjobb kapus: Németh Tibor (Nagykanizsa)

A legjobb játékos: Kepe Tibor (Nagykanizsa )

Gólkirály: Kádár Lajos (Videoton) 4 góllal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában