Labdarúgás

2 órája

A Kétújfalu állítaná meg a gólgyáros Sellyét

Szabó Dániel

Fotó: Kovacs Liliána

Nem lesz egyszerű dolguk a listavezetőknek, ha meg szeretnék őrizni veretlenségüket az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában is. A Sellye szombaton a szintén jó erőkből álló Sombereket fogadja. Az ormánságiak az előző körben kilencet szórtak a Misinai Sasoknak, így óriási önbizalommal várhatják Kvanduk János együttesét.

Ha csak a tabellát nézzük, akkor az Ócsárdnak jó esélye van rá, hogy folytassa jó szériáját, azonban a Szajk egyik eddigi mérkőzésen sem adta könnyen magát. A Véméndnek is élesnek kell maradnia, ha szeretné tartani a lépést riválisaival, hiszen Béresékhez a negyedik helyen álló Kétújfalu érkezik. 
A mezőnyben egyedüliként a PEAC III. nem szerzett még pontot, szombaton a Boda-Diana SE ellen próbálkozhatnak a pécsiek. A Sellye mellett a Himesháza is gólparádét rendezett legutóbb, de Lánycsókon valószínűleg nagyobb ellenállásba ütköznek Botosék. A címvédő Szederkénynek Komlón kell bizonyítania, a Misinai Sasok pedig vasárnap Beremendre repülnek, ahol egy sebzett vad fogadja őket. 

Vármegyei II. osztály, 5. forduló

Szeptember 28., szombat, 14.00: PTE-PEAC III.–Boda-Diana SE.

Szeptember 28., szombat, 16.00: Sellye–Kaitz Agro Somberek, Ócsárd–Szajk. 

Szeptember 29., vasárnap, 16.00: Közműépker Lánycsók–Himesháza, Sport36 Komló II.–Szederkény, Beremendi Építők–Misinai Sasok Alpassport, Véménd–Kétújfalu.

A góllövőlista

7 gólos: Botos Dominik (Himesháza).

5 gólos: Tóth Attila Márk (Sellye).

4 gólos: Dobrosi Krisztián (Beremend), Kászonyi Ákos (Sellye).

3 gólos: Fiáth Péter (Sellye), Balázs Ferenc Csongos (PEAC III.). 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában