Kézilabda

2024.08.27. 15:22

Még össze kell érnie a Mohácsnak

Kvanduk Bence

Forrás: MTE 1888

Jól, győzelemmel kezdett, majd a negyedik helyen ért célba a Mohácsi TE 1888 NB I. B-re készülő női kézilabdacsapata az Orosházi KA felkészülési tornáján.

Először a Gárdony-Pázmánd gárdájával nézett szembe Kindl Gabriella együttese, s 42–36-os sikert aratott. A következő körben aztán a házigazdával szemben alulmaradtak a mohácsi lányok, majd a harmadik helyért játszott meccsen a Szent István SE is jobbnak bizonyult ezúttal.

– Nagyon hasznos volt ez a 3 mérkőzés, egyben embert próbáló is – értékelt a vezetőedző a klub felületein. – Sokkal konkrétabban ütköztek ki a hibák védekezésben, így ezek javításán fogunk dolgozni. Többször említettem már, hogy a csapatnak össze kell érnie, a játékosoknak meg kell érezniük egymást, ami sajnos időbe telik.

Az Orostherm Kupa végeredménye: 1. ENUSE, 2. Zengő Alföld Orosházi KA, 3. Szent István SE, 4. Mohácsi TE 1888, 5. Ferencvárosi TC U20, 6. Gárdony-Pázmánd NKK, 7. Borsod SK, 8. Szent István SE U20.

Korábban a mohácsiak U18-as együttese is részt vett Orosházán a torna korosztályos kiírásán, s szintén a 4. helyet érte el. Annak a megmérettetésének a gólkirálynőjét a baranyaiak adták Bencsik Lilla személyében. Az utolsó helyosztón például hétszer is betalált Harsányi Viktor tanítványa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában