Kézilabda

2024.08.20. 13:16

Ellenfélre lelt a hétre a Bányász

Kvanduk Bence

Fotó: Péter Szabó Zoltán

Megtalálta a Carbonex-Komló NB I.-re készülő férfikézilabda-csapata eheti edzőpartnerét, ami kérdéses volt a felkészülés eleje óta.

A klub által kiadott információk szerint csütörtökön 18 órától a BUD Arénában szerepel majd György László csapata utolsó előtti felkészülési találkozóján. Az ellenfél a bajnoki rivális PLER-Budapest gárdája lesz, így a vezetőedző kaphat egy pontosabb képet arról, hogy mit várhat együttesétől az idény során, illetve mi az, amin még dolgoznia kell, hogy a rangadókat megnyerje ebben az esztendőben.

Az utolsó edzőmeccset majd augusztus 30-án 17 órától a Szigetszentmiklós ellen vívja hazai pályán a Bányász. Az első hazai bajnokira szeptember 14-én 18 órakor kerül sor a Ferencváros ellen, egy héttel előtte Siófokon a Kis Szilárd Sportcsarnokban rajtol el a gárda a NEKA riválisaként.

Eddigi eredmények: Budai Farkasok–Carbonex-Komló 28–32, Komló–Csurgó 25–21, Balatonfüred–Komló 29–22, Komló–Ajka 32–19, Komló–RK Vinkovci (horvát) 34–25.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában