Kézilabda

2024.07.14. 11:47

Újra belevág a melóba Komlón a tizedes meg a többiek

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Elkezdi letenni a sikeres szereplés alapjait a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata hétfőn. A keret először találkozóik a nyári átalakulásokat követően az új vezetőedzővel, György Lászlóval. A szakvezető 17 játékosra számíthat a következő időszakban, s természetesen köztük lesz az immár tizedik szezonját kezdő Jerkovics Szrecsko is.

Azt talán nem is kell kiemelni, hogy az ilyesfajta klubhűség mekkora dolog napjaink sportjában. Elvétve találni csak olyan játékost aki ennyi éven át szolgál egyetlen együttest. Jól mutatja ezt az is, hogy Jerkovics után Urbán Egon az, aki legrégebb óta a csapat tagja, ő a 4. szezonját kezdi majd kék-fehérben.

Menyhárt Máté, Matko Rotim, Tim Bogdanics, Váczi Milán, Ács Péter, Bodnár Bence Merkovszki Pál és Gulyás Gergő tavaly nyáron érkezett a Bányászhoz, míg Borsos Tamás, Radovan Ostojic, Mohamad Siavoshi és Szrnka Levente most csatlakoztak a kerethez. Mellettük az utánpótlásból kikerülő Varga Szabolcs, Lévay Benedek és Pataki Balázs alkotja majd a következő idény Komlóját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában