Labdarúgás

2024.07.04. 11:31

Tovább kísérletezett Waltner Róbert a Szentlőrinccel

Kvanduk Bence

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Folytatta edzőmeccseinek sorát az NB II.-re készülő Szentlőrinc SE labdarúgócsapata. A piros-feketék a harmadosztályú Kaposvárt látták vendégül az intenzív edzések között, s végül 2–1-re kikaptak.

Az első félidőben Babinszky Bence talált be büntetőből Gyurján kapujába, majd a szünet után ismét ő volt eredményes. A Lőrinc az utolsó percben tudott szépíteni, Helesh Yaroslav tizenegyesből rezgette meg a kaposvári hálót.

Waltner Róbert együttese szombaton ismét pályán lesz, 10 órakor a PMFC-vel teszteli tovább, hogyan működnek a taktikai elemek, amiket az új vezetőedző kitalált stábjával.

Szentlőrinc–Kaposvári 1–2 (0–1)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Szentlőrinc: Gyurján – Varjas, Tamás, Sághy, Stifter – Medgyesi, Hleba, Balogh Á. – Balogh B., Nagy, Novák. Csereként beállt: Héninger, Király, Keresztes, Kwandwo, Kesztyűs, Németh, Lakatos, Kiss, Desnica, Csörgő, Kiss-Szemán, Helesh. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerzők: Helesh (90. – büntetőből), ill. Babinszky (22., 47. – az elsőt büntetőből).

A Szentlőrinc hátralévő edzőmeccsei

  • Július 6., 10.00: Szentlőrinc–PMFC.
  • Július 10., 10.00: Szentlőrinc–HR-Rent Kozármisleny.
  • Július 13., 18.00: Szentlőrinc–NK BSK Bijelo Brdo (horvát).
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában