Labdarúgás

2024.06.23. 11:09

Még a pihenőjük előtt kiütötték a Sturm Grazot

Kvanduk Bence

Forrás: pmfc.hu

Még egy kemény, nemzetközi meccset lenyomott a PMFC U17-es labdarúgócsapata mielőtt elment volna a nyári szünetre. Az osztrák SK Sturm Graz korosztályos alakulatánál lépett pályára, ahol mind két félidőben betalálva győzelmet ért el, hiába nyomott a vendéglátó nagyon a második félidőben.

SK Sturm Graz–PMFC 0–2 (0–1)
U17-es labdarúgó barátságos mérkőzés, Graz
PMFC: Supák – Kósa, Francizi, Nagy, Kaszás – Matija, Jásper – Hideg, Lasancz, Balogh – Jarmeczky. Csereként pályára lépett: Holenka, Lévai, Gondos, Vinkovic.
Gólszerzők: Francizi, Jásper

– Nagyon hasznos meccset játszottunk, amely során a srácok ízelítőt kaptak az osztrák elit akadémiai bajnokságban szereplő csapattól. Boldog vagyok, hogy sikerrel vettük a nemzetközi szintet. Köszönjük a vendéglátását, remélem, még sok ilyen összecsapás vár ránk. A Sturm Graz elleni találkozó egyúttal nagyszerű szezonzáró volt, most pedig következhet a megérdemelt pihenő. Minden játékosomnak és a stábtagnak kellemes feltöltődést kívánok – nyilatkozta Jásper Péter, a PMFC U17-es labdarúgócsapatának edzője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában