Labdarúgás

2024.06.22. 17:31

Futballünnepet terveznek, ráadásul egy mini Eb-torna is terítékre kerül

Móga Richárd

Forrás: PSN Zrt.

Már csak egy csoportban zajlanak a küzdelmek a tavaszi minibajnokságban, olvasható a PSN Zrt. hivatalos felületén. A rövid szezont futballünneppel zárják a Pécsi Kispályás Labdarúgó-bajnokság szervezői.

A magyar válogatott szerdai szereplése miatt a szenior 50+ bajnokság utolsó fordulójának mérkőzéseit kedden játszották le a csapatok, így rendhagyó módon zárult a bajnokság ebben az osztályban. Múlt héten az amatőr, valamint a szenior 40+ kategória is igen kiélezett csatákkal zárult. A nyílt bajnokság utolsó játéknapja pedig június 24-én hétfőn lesz és itt dőlnek el a végső helyezések is ebben az osztályban.

A szervezők gőzerővel dolgoznak egy olyan futballünnepen, amelyen méltóképpen köszöntik majd a minibajnokság díjazottjait. Június 29-ére (szombat) a Labdarúgó Európa-bajnokság apropóján mini Eb-tornát is terveznek, amelyre a csatolt űrlapot kitöltve jelentkezhetnek a csapatok június 26-ig.

Mini Eb-torna
Időpont: 2024. június 29. (szombat).
Helyszín: Várkői Ferenc Diáksport Központ.

https://docs.google.com/forms/d/1fLESAsOPm1qn6KSRTJ3GdnvF-Xm5Ty9Yen7rVvVSGiU/edit?ts=6671a62d

Forrás: PSN Zrt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában