Kézilabda

2024.05.03. 13:13

Ismerik már a Vasas lendületes, gyors játékát

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Második győzelmét ünnepelhette a legutóbbi hétvégén az újonc Kozármisleny KA női kézilabdacsapata az élvonalban az Alba Fehérvár, de nem éri be ennyivel, szombaton 18 órás kezdéssel Angyalföldön ismét belekóstolna a sikerbe. A győzelem íze pedig önbizalmat is ad Gyulay László tanítványainak arra, hogy újra pontokat tudnak szerezni.

A Vasas egy Vácon elszenvedett nagy különbségű vereséget követően várja, hogy a kék-fehérek oda érjenek hozzá, hiszen szeretne három mérkőzés után visszatérni a siker ösvényére. 

– A múlt heti győzelmünket követően az egész csapatban megvan a lendület és a hit – jelentette ki Imrei Réka, a Vasas elleni mérkőzést megelőzően. – Mindenképpen összeszedett támadójátékra, és feszes védekezésre lesz szükségünk. Ismerjük a Vasas lendületes gyors játékát, így egy jó tempójú, kiélezett mérkőzésre számítok. Bízom a csapatban, hogy együtt tudunk extrát mutatni, és pontokat elhozni. Szeretnénk irányítani a mérkőzést, és kiszolgálni a szurkolókat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában